Welcome to the land of love

2010 m. lapkričio 1 d., pirmadienis

Karolukas darė atsilenkimus, tad skauda presą. Grožis reikalauja aukų. Bet per didelių, kad atsikeltų ryte pabėgiot. Tad ir toliau skųsis pažiūrėjus į veidrodį ir kimš batoną su obuoliene vakarais! Ir atsilenkimų nebedarys. Juk skauda pilvo presą, užteks ir tų kelių. Juk bent morališkai jaučiasi geriau - sportavo.
Ir televizorius sugedo. Šiaip nesiskųstų... nebėda. Bet Hauso nematys. Ir šiaip naujo televizoriaus nori su 3D, kuris iš tiesų jai visai nereikalingas. Bet ką tu kietai - 3D!
O ir dar viena batų pora nepamaišytų. Iš tikrųjų jai visai nereikia batų. Bet juk reik prie savo super duper vasarinės batų kolekcijos pridėt dar porą žieminių! Nes juk reik turėt kelias poras...kad prie rūbų lengviau priderinti būtų.
O šiaip. Gyvent jai pasidarė nuobodu. Sako gal bandom ką naujo?! Ir sėdi toliau apsikabinus savo mielą kompiuterį. Geriausi draugai tapo. Šildo ją miela klaviatūros draugija. Naktimis apsikabinę miegotų. Tad užpuolą Karoluką sąžinės graužatis - degraduoji degraduoji. Neskaito knygų...per daug ten raidžių, per daug sunku. Tik svajoja, kaip skaito ,,Karas ir Taika". Pasvajoja ir toliau degraduoja apsikabinus savo loptopą. Ir vis sau kartoja:,, išsikapstysi iš savo depresijos. ruduo - sunkus metas." Bet iš tikrųjų tai ji tingi iš tos depresijos kapstytus. Nes tingėjimas gyvenimo būdų tapo. O dar prie depresijos ir geriausias (pats geriausias) draugas fotoaaparatas sugedo. Tad bijo Karolukas nešt jį taisyt, bijo sužinot kainą. Tad sėdi apsikabinus ir verkia... verkia. Bet iš tiesų visi tik mano, kad ji verkia dėl savo paties geriausio draugo... ne iš tiesų ji turi verkti dėl ko kitko. Juk visada būna tas - love hurt metas. O ruduo toks tinkamas metas. O ir kaltint čia visda lengviausia nieko dėtą rudenį.
Bet iš tikrųjų tai Karolukas, nesiskųs, ji nemėgsta žmonių savomis problemomis apkrauti.




Kažko minimalistiško ir šalto.
Nes vis dar nemėgstu spalvų.


http://www.youtube.com/watch?v=gsUK4mlv9m0&feature=player_embedded#!

1 komentaras:

Justinas rašė...

Gražiai išlietos rudeniškos mintys. Kažkiek kažkaip ir aš kartais taip pasijuntu.
O Karą ir taiką perskaityk ;) Puiki knyga. Net ir nemėgstantiems karų.