Welcome to the land of love

2010 m. gruodžio 16 d., ketvirtadienis

Karoliukas šiandien laimingas vaikas. Pirma Akropolis ir vėl apdovanojo savo mūzomis. Antra viena mergina sakę, kad ji tikra menininkė. Trečia kita mergina sakė, kad jai patinka Karoliuko tapymo stilius ir klausė ar tapo Karoliukas iš nuotraukų. Karoliukas tik apsidžiaugė, tik išsigando ir pasakė - ne. Gera diena šiandien Karoliukui buvo. Tad ir ji su jumis bus draugiška ir gera ir pasidalins savo šedevrais.
Pirmasis, tai garsusis nuogasis žmogus, kuris nėra iki galo baigtas ir kuris tikriausiai jau nebus baigtas, nes Karoliukas yra baisi tinginė.

Antrasis.Degtukas, kuris susilaukė dėstytojo pagyros ir buvo liepta Karoliukui jį nutapyti.
Skaneristruputuką apkarpė, todėl jame labai mažai erdvės.

4 komentarai:

Lena rašė...

Šaunuolė! Labai čia viskas gerai, bet man atrodo, kad tu nepasitiki savo jėgom, nors ir berods studijuoji kažką su menais, jei neklystu. Daugiau tikėk tuo, ką darai, net jei ir nevisai žinai, ką būtent darai ;) O su skaneriu tai žinau, jis labai visus šešelius apgadina, realiai žinau kad atrodo dar geriau viskas :)

Karolina. rašė...

Nestudijuoju, gyvenimas pakankamai ironiškas, tad aš šiemet neįstojau. Piešt, matyt, nemoku, o tada ir atsiranda tas šioks toks nepasitikėjimas jėgomis, taip jau būna, kai tau akademija iškrėčia pokštą :D

Lena rašė...

O tai apie kokį dėstytoją tada kalba eina? :) Žinok toj akademijoj kiek teko gridėti yra gryna korupcija, per pažintis ir pinigus ten viskas padaroma, todėl talentas pagal ją negali būti vertinamas ;) Bet matai, žmonės giria tavo darbus, vadinasi kažką turi. Žinau, koks tai jausmas, kuomet kiti pradeda tikėti tavim labiau, nei tu pati savimi... bet iš to reikia išbristi.

Karolina. rašė...

Einu papildomai piešt pas dėstytoją, kad šiemet, jau įstočiau :D
Dėl korupcijos tai žinau, šiemet čia kvailai ir gavos, kai pinigai turi didesnę vertę, nei studentas. :)
Aš nesakau, kad kiti manim tiki labiau, nei aš pati savimi, tiesiog žinau, kad man dar toli iki norimo piešimo lygio :)